Yeni yazımızda 2023 yılında piyasaya sürülecek olan akıllı telefonların hangileri olduğuna değiniyor ve bu hususta bilgilere yer veriyoruz.

Geride bıraktığımız 2022 yılında pek çok iddialı telefona şahit olduk. Peki 2023 yılında çıkacak olan iddialı akıllı telefonlar hangileri? Bunları sizler için maddeler halinde sıraladık:

iPhone 15

Apple’ın meşhur iPhone serisinin yeni üyeleri iPhone 15 serisi dahilinde piyasaya sürülecek. Tüketiciyi özellikle de iPhone 15 Ultra telefonunun heyecanlandırması bekleniyor. Çünkü söz konusu modelin Pro Max yerine geçeceği, selefinden daha iyi kameraya sahip olacağı konuşuluyor. Cihazda periskop lensin 10x yakınlaştırmaya sahip olması bekleniyor. Seri kapsamında iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro gibi cihazlar piyasaya sürülüyor.

GALAXY S23

Samsung’un Galaxy S23 cihazının 2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenmekte olup, s23 ailesinin yılın ilk aylarında sunulması beklenmektedir. Serinin Şubat ayı içerisnide piyasaya sunulması ve seri dahilinde S23, S23 Plus ve S23 Ultra olarak üç farkıl telefonun satışa sunulacağı konuşuluyor. Özellikle Galaxy S23 Ultra’nın kamera tarafında bir hayli iddialı olması, 200 MP lens ile gelmesi beklenmektedir.

GALAXY A54 5G

Galaxy A53 5G piyasaya sürülmüştü ve bunun ardından Galaxy A54 5G modelinin piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Şimdiye kadar ortaya çıkan birkaç sızıntı ışığında ürünün 6.5 inçlik ekranından biraz daha küçük olan 6.4 inçlik bir ekrana ve üçlü bir arka kameraya sahip olmasını bekliyoruz. Galaxy Club’dan gelen bir rapor ise ürünün selefine nazaran daha düşük bir batarya ile geleceği yönündedir.

GOOGLE PİXEL 8

Aslında Pixel 7 henüz Ekim 2022’de çıktı ve ilgi çekici bir model oldu. 2023’te yani bu yıl içerisinde de Pixel 8 akıllı telefonu piyasaya sürülecek. Cihazın 12 GB RAM’e sahip olması ve pek çok önemli teknolojiyi barındırması bekleniyor. Ürünün özellikle kameralar ve güçlü yazılımlar ile öne çıkacağı üzerinde duruluyor.

(Visited 7 times, 1 visits today)