Bu içeriğimizde Badoo hesabınızı silmek adına uygulayabileceğiniz yöntemlere değiniyoruz. İşte konuya dair detaylar…

Arkadaşlık uygulamalarından Badoo üzerindeki hesabınızı silmek istiyorsanız bunun için uygulayabileceğiniz adımlar bulunmaktadır.

Badoo, 2006 yılında oluşturulmuş olan sosyal arkadaşlık platformu olup, günümüzde çok sayıda kullanıcısı bulunmaktadır. Badoo hali hazırda mobil cihazlar için Android ve iOS üzerinde de yer almakta olduğu gibi bilgisayarlardan da kullanılmaya devam etmektedir. Eğer Badoo üzerinde hesap oluşturduysanız ve beğenmeyip silmek istiyorsanız veya başka bir nedenden hesabınızı silmekte kararlıysanız o halde aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz:

İlk olarak Profilinizin sağ üst köşesinde yer almakta olan Ayarlar ikonunun üzerine tıklayınız. Ardından Ayarlar menüsünün en alt kısmında yer almakta olan Hesabı Sil seçeneğine tıklayınız. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra birkaç teklif sunulacak olup, teklifler kişinin hesabı kapatmamasına ilişkindir. Hesabı Sil seçeneği ile tekliflerin yer aldığı seçeneklerin hepsine teker teker tıklanması gerekir. Ardından güvenlik bakımından profilin doğrulanması amacıyla kullanıcıdan yeniden şifre girilmesi istenecektir. Şifrenin girilmesinden sonra uygulama üzerinde mevcut olan hesabınız silinecektir.

Premium Hesap Silme Adımları:

Badoo üzerinde bulunan Premium üyelik silmek için de Ayarlar sekmesi kullanılabilir. Ayarlar sekmesi üzerinden silme adımlarını uygulayarak devam edebilirsiniz. Bunun için Ayarlar menüsüne girmenizin ardından Abonelikler sekmesine tıklayınız. Sonrasında Abonelikten Çık ibaresine tıklayın. Takip edilen ödeme zamanında abonelik de sonlandırılmış olacaktır. Aboneliklerin sonlanabilmesi için Abonelikler menüsüne giriş yapılması gerektiğini  de belirtelim. Üyelik  silme işleminin tamamlanmasından sonra Premium abonelere sunulan avantajlardan artık yararlanamayacaksınız.

Mobil cihazdan Badoo hesap silme adımları:

Ayarlar sekmesini açınız. Ayarlar menüsünden Hesap sekmesine giriniz. Hesabın olduğu menünün en alt kısmında yer almakta olan Hesabımı Sil sekmesine dokununuz. Hesabımı Sil şeklinde işaretleme yaparak gelen ekranda da devam ederek şifrenizi girin. Böylece hesabınız kalıcı bir şekilde silinir.

(Visited 7 times, 1 visits today)