Yeni içeriğimizde Discord hesabını ve sunucusunu nasıl silebileceğinize ilişkin olarak bilgilere yer vermekteyiz.

Hali hazırda 150 milyon civarında aktif kullanıcısı olduğu bilinen Discord platformu aynı zamanda onlarca dil desteği sunmasıyla daha fazla oyuncuya ulaşmaya başladı. Ancak buna rağmen platformu artık kullanmak istemeyen pek çok kullanıcı da bulunuyor elbette. Peki Discord hesabı ve sunucusunu silme adımları nelerdir?

Discord Hesap Silme Adımları:

İlk olarak cihazınızdan Discord uygulamasını açınız ve Profil kısmına geliniz. Ardından Hesap butonuna dokunarak en alt kısma gelip Hesabı Sil komutunun üzerine tıklayınız. Böylece Discord hesabınızı silmiş olacaksınız.

Discord hesabınızı silmenizin ardından tüm sunucularda yer alan bağlantılarınız da kaybolacağından eğer önemli bir dosyanız bulunmaktaysa Discord hesabınızı silmeden önce gereken yedeklemeyi yapmayı ihmal etmeyiniz.

PC’de Discord Hesabı Silme Adımları:

İlk olarak Discord uygulamasını bilgisayarınızdan veya web tarayıcınızdan açınız. Ayarlar simgesine tıklayıp Hesabın seçeneğine geliniz ve en alt kısma gelerek Hesabı Sil seçeneğinin üzerine tıklayınız. Böylece işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Discord Sunucu Silme Adımları

Discord uygulamasını mobil cihazınızda uygulama olarak veya web tarayıcınız üzerinden açınız. Yetki sahibi olduğunuz sunucunun üzerine gelerek sunucu isminin üzerine bir defa tıklayınız. Sonrasında açılan pencerede sunucu ayarları bölümüne bir defa tıklayınız.

Açılan sayfa içerisinde Sunucuyu Sil butonunun üzerine tıklayınız. Sonrasında “… sunucusunu silmek istediğinizden emin misiniz? Bu işlem geri alınamaz” şeklinde uyarı gelecek olup Sunucuyu Sil seçeneğine tıklayarak devam ediniz. Böylece işleminizi tamamlamış olursunuz.

Mobil Cihazdan Discord Sunucu Silme Adımları:

Cihazınız aracılığıyla Discord uygulamasını açmanızın ardından yetki sahibi olduğunuz sunucuya gelerek sunucu isminin üzerine bir defa basınız. Açılan pencere içerisinden Ayarlar seçeneğini seçerek Genel Görünüm kısmına gelin ve en aşağıya inip Sunucuyu Sil butonuna basın. Sonrasında karşınıza bundan emin olup olmadığınızı soran bir uyarı gelecek olup Evet seçeneğine basarak devam ettiğinizde işleminiz de tamamlanmış olacaktır.

(Visited 8 times, 1 visits today)